Uitvaartverzorging
West-Friesland
Lepelaar 6
1628 CZ Hoorn
 0229 - 217 500
 0228 - 317 500
E-mail: Klik hier

Rouwcentrum in Hoorn

Ons rouwcentrum is gevestigd aan de Lepelaar 6 in Hoorn. Dit is een modern en stijlvol gebouw waar u niet meteen in een mineur stemming wordt gebracht.

Wij zijn voorzien van alle gemakken: een grote zaal waarin wij ruim 300 belangstellenden kunnen ontvangen, een kleine intieme confrontatieruimte voor bezoekjes tussendoor, een gezellig warme condoleanceruimte voor de condoleance vooraf aan de uitvaart, een moderne keuken, zodat wij u van een consumptie kunnen voorzien tijdens de condoleance maar ook een broodtafel kunnen verzorgen voor bijvoorbeeld na de uitvaart, ook hebben wij een hygiënische verzorgingsruimte, een grote ruimtekoeling en een keurige ontvangstruimte, kortom op elk vlak kunnen wij u van dienst zijn.

In onze grote hal vindt u een vitrinekast waarin wij een assortiment gedachtenisobjecten hebben geëtaleerd zoals verschillende sierraden welke na een crematie gevuld kunnen worden met as van uw dierbare, er staan glazen bollen waarin de as wordt geblazen, glazen vaasjes waarin een fotootje van de overledene kan worden bevestigd, sierurnen en nog veel meer.

Nieuwsgierig of geïnteresseerd? Schroom niet en neem vrijblijvend direct contact met ons op middels het contactformulier.