Uitvaartverzorging
West-Friesland
Lepelaar 6
1628 CZ Hoorn
 0229 - 217 500
 0228 - 317 500
E-mail: Klik hier

Wat te doen bij overlijden?

Bij het overlijden van een partner, gezins-of familielid kunt u dag en nacht contact met ons opnemen voor een passende oplossing die op dat moment relevant is. Er wordt in overleg met u een tijdstip bepaalt voor de bespreking en afwikkeling van de uitvaart. Wanneer de persoon in kwestie thuis is overleden zorgen wij ervoor dat de overledene wordt vervoerd, indien de overledene nog niet is verzorgd zorgen wij ook voor de laatste verzorging.

Tijdens de bespreking met één van onze uitvaartverzorgers dient u allerlei beslissingen te nemen, dit kan heel emotioneel zijn maar vaak is het ook moeilijk een keuze te maken uit de mogelijkheden. Daarom is het voor uzelf heel fijn als u voor het overlijden met betreffende persoon heeft kunnen spreken over de invulling van haar of zijn uitvaart. Natuurlijk houden wij rekening met uw emoties en kunnen eenmaal gedane beslissingen nog worden teruggedraaid, echter dit is niet in alle gevallen mogelijk.

Wij streven naar een menselijke benadering en staan u bij in deze moeilijke tijd. Wij geven u goede adviezen maar bovenal een vakkundige begeleiding.